Start
Menu
Online tilbud
Billeder
Pølse snak 
Kunder meaning
Tips til pølseman
Link til os
Site map









Pølsesnak

der kommer mange gode udtrykker og show navn givning til det pølse varer af enten kunderne's side men også i steff news og også en del i nettet. jeg kan desværre ikke huske det uden af, derfor kommer jeg i tænker om at jeg med hjælp af kunderne gemme det et sted i siten. som mindst jeg får muligheden til at komme i den side og læse det. men det kan være at det bliver også o intrssant for læserne.
førsmag
Nissearne2 røde pølser
ÅkanderAgurkesalat
CongobajerCocio
Skinke-kutterPølsevogn
Død hund med dejRistet hotdog
En skoldet fra bassinetRød pølse
Steff news


Vidste du at....
De første pølsevogne i 1821 soglte brød til de kogte røde pølser? Brødet, der blev solgt sammen med en kogt pølse, var imidlertid ikke det klassiske pølsebrød, vi alle kender idag. Dengang kunne pølsevognsgængere købe et ganske almindeligt rundstykke til den nette pris af 5 øre sammen med den røde pølse med sennep. Dengang var 5 øre mange penge. De lokale bagere forsynede pølsevognene med rundstykker, der lå og blev lune ved siden af det varme pølsevand. Pølsesalget steg og steg og en række lokale bagere øjnede chancen for at specialisere sig i produktion af brød til pølsevognene. En af disse var Julius Paaskesen. der udviklede en metode til at masseproducere mere holdbare pølsebrød, som han kaldte påskebrød. Tiderne forandredes, ligeledes gjorde produktionsmetoderne, og pølsebrødets form endte som det klassiske aflange pølsebrød, vi alle kender idag.
kilde : Cafe Foodkold
 
 




















Design af www.qmars.dk™ All Rights Reserved